Chaletbouw Brabant

Chaletbouw in omgeving Brabant

Het bedrijf Chaletbouw Goeree is een onderneming dat chaletbouw in Zuid Holland, Zeeland, Brabant en omgeving aanbiedt. Vanuit onze eigen fabriek in Kampen  (Overijssel) produceren wij prachtige, unieke chalets. Een team van echte vakmannen staat klaar om de chalet van uw dromen in elkaar te zetten. Als het gaat om kleuren, maten, indelingen, verschillende modellen, interieur of exterieur is er bij ons van alles mogelijk. Dit uiteraard tegen aantrekkelijke prijzen. Wilt u uw wensen graag toelichten in een vrijblijvend gesprek? Neem dan gerust contact op!

Met ons kunt u alle kanten op ten aanzien van kleuren, maten, indelingen die gebruikt zullen gaan worden voor uw chalet.

Chaletbouw Goeree

Een scherpe offerte aanvragen?

Woont u in Brabant en zoekt u een in chaletbouw gespecialiseerd bedrijf? Dan zit u goed bij Chaletbouw Goeree. Voor een prijsopgave op maat kunt u vrijblijvend contact opnemen. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 06 51771919 of door middel van het contactformulier op onze website.

Specialist in chaletbouw | Ook aflevering in Brabant

Chaletbouw Goeree realiseert de chalet van uw dromen. De bouw van een chalet is iets dat vakmanschap en zorgvuldigheid vereist. Onze monteurs beschikken over de ervaring en het inzicht om uw chalet op professionele wijze te bouwen. Door de chalet op basis van uw wensen te bouwen leveren we een uniek eindresultaat, een chalet waar er maar één van is. Naast de productie verzorgen we ook de aflevering (of dit nu in Brabant, Zeeland of Friesland is) en de plaatsing op het perceel.

  • Expert in maatwerk
  • Materialen van hoge kwaliteit
  • Ruim 30 jaar ervaring
  • Interessante aanbiedingen
  • 100% kwaliteit en service
  • Veel mogelijkheden qua kleuren, maten en indelingen
  • Duurzame chaletbouw
  • Inclusief transport

Meer dan 30 jaar ervaring

Vanuit onze fabriek in Kampen bouwt Chaletbouw Goeree al ruim 30 jaar de mooiste chalets in omgeving Brabant. Wij gaan voor het mooiste eindresultaat, volledig op basis van uw wensen en voorkeuren. Bij ons geldt namelijk: de klant is koning, van begin tot eind. Daarom werken we met de beste vakmannen en gebruiken de materialen van de hoogste kwaliteit. Hierdoor kunnen we luxe en kwalitatief hoogwaardige chalets bouwen waar u jarenlang plezier van kunt hebben.

De producten die wij gebruiken voor de bouw van onze chalets garanderen een jarenlang probleemloos gebruik.

Chaletbouw Brabant

Informeer naar de mogelijkheden

Voor meer informatie over de mogelijkheden wat betreft het laten bouwen van een chalet kunt u vrijblijvend contact opnemen. Ook stellen we graag een messcherpe prijsopgave op maat op. Contact opnemen kan door te bellen naar 06 51771919, of ons online contactformulier in te vullen. Graag bespreken we uw bouwplan met u!