chaletbouw prijzen
Klik op bovenstaande afbeelding om onze online  prijslijst te openen.

Onze chalets zijn door hun uitstekende isolatie geschikt voor bewoning gedurende alle vier de seizoenen. De openslaande deuren in de woonkamer geven u al direct het gevoel "buiten te zijn"
Alle ramen zijn voorzien van ventilatieroosters.

Badkamer uitgevoerd met toilet, doucheruimte van 120 x 80 centimeter voorzien van hardglazen deur van veiligheidsglas en thermostaatkraan en een royale wastafel.

Onze chalets zijn uitgevoerd met Agnes wandpanelen.
De keuken is uitgevoerd in wit en bevat de volgende onderdelen.

  • werkblad multiplex met achterwand kleur naar keuze
  • wasemkap (schouwmodel)
  • 4 pits gaskookplaat
  • ingefreesde spoelbak
  • werkkast
  • Keuken kan verder naar wens en smaak worden uitgebreid

Onze chalets zijn onderhoudsarm en hebben kunststof kozijnen met dubbel glas en is standaard uitgevoerd met slijtvaste vinyl vloerbekleding in alle ruimtes.
Al onze chalets zijn voorzien van voldoende stopcontacten welke onderverdeeld zijn in twee groepen met aardlek.

De slaapkamers zijn voorzien van voldoende kastruimte met hangkasten en een luxe schuifkast in de ouders slaapkamer. De slaapkamers zijn voorzien van bedden ( matrassen tegen meerprijs leverbaar).

De daken zijn bekleed met dakpan profielplaten en het water wordt afgevoerd via de aluminium regengoot die langs de gehele lengte van het chalet loopt. Aan zowel de voor als achterkant is een hemelwater afvoer gemonteerd.

Chaletbouw prijzen

Chaletbouw prijzen zijn bij de aankoop van zoiets als een chalet of stacaravan  van grote importantie waar u  uw chalet of stacaravan laat construeren .

Chaletbouw prijzen en chaletbouw

Bij het laten bouwen van een chalet of stacaravan kan men naar meer onderdelen kijken dan alleen naar de chalet prijzen.

Het spreekt vanzelf dat de modellen en types die bij een chalet bouw fabriek worden gebouwd u leuk moet vinden, of de chaletbouw prijzen u passen maar ook bij de sta caravanbouw is know how van het allergrootste belang.

Prijzen van chalets en kwaliteit

Bij Chalet en stacaravanbouw Goeree in Kampen hebben wij meer dan 30 jaar expertise opgebouwd in het monteren van chalets. Chaletbouw Goeree is een echt familiebedrijf waar de klant centraal staat.
Onze consument is op iedere chalet park met zijn chalet of stacaravan het uithangboord van Chaletbouw Goeree chaletbouw en stacaravanbouw.

Chaletbouw prijzen binnen een ieders budget

chalet prijzen bij chaletbouw GoereeBij Chaletbouw Goeree caravan en chaletbouw bouwen wij chalets en stacaravans in bijna ieder denkbaar model en in ieder door u gewenste vorm en voor de laagste chaletbouw prijzen
Onze chalets en stacaravans hebben al heel veel klanten in nederland maar ook in het buitenland komt u onze chalets tegen. Tijdens de fabricage van uw chalet bent u altijd welkom om de vooruitgang van de bouw exact te volgen . Ook de aflevering en service zijn compleet onder de vlag van Chaletbouw Goeree chaletbouw en stacravanbouw opdat u met een veilig gevoel uw nieuwe onderkomen zult kunnen gaan bewonen. Chaletbouw Goeree staat voor kwaliteit en flexibiliteit en lage chaletbouw prijzen

Kom gerust bij ons langs op de chaletbouwfabriek in Kampen en kom uzelf overtuigen wat wij voor u  mogelijk maken voor de laagste chaletbouw prijzen. Bij Chaletbouw Goeree chaletbouw is het mogelijk om uw chalet of stacaravan uit te zoeken aan de hand onze vele voorbeelden en modellen.

Middels deze voorbeelden kunt u kleur, uiterlijk en afmeting kiezen zoals u graag wilt dat uw stacaravan eruit gaat zien. Zo kunt u aan het eind altijd zien dat uw chalet altijd een uniek product is waarin uw eigen keuze van kleuren en materialen is terug te vinden.

Keuze uit verschillende materialen voor de laagste chaletbouw prijzen 

chalet prijzen bij chaletbouw GoereeZo kunt u de keuze maken voor een luxe designkeuken of een standaardkeuken. Van belang is het dat u als eindgebruiker zich in uw met ons samengestelde chalet direct thuis voelt. Een chalet gemonteerd door Chaletbouw Goeree stacaravan en chaletbouw garandeert een jarenlang probleemloos gebruik.

Bij Chaletbouw Goeree chaletbouw hebben wij drie types chalets te weten 1 model Haringvliet 2 type L chalet 3 type duo chalet Al deze modellen zijn ook weer in tal van kleurstellingen, maten en uitvoeringen te krijgen. Chaletbouw Goeree chaletbouw organiseert alles wat nodig is wat nodig is om een zo goed mogelijke aflevering te waarborgen .
Alles wat noodzakelijk is tussen de tekentafel en aflevering wordt door Goeree Chaletbouw uit handen genomen en dat voor de allerlaagste chaletbouw prijzen.. Ook wat betreft contact met derden als (transporteurs, reders en camping eigenaren) en eventuele andere belang hebbenden hoeft u zich geen zorgen .

Informatie over onze chaletbouw prijzen

Chaletbouw Goeree heeft de expertise “aan boord” om uw door het hele proces te loodsen . Breng eens een bezoekje onze website www.chaletbouwgoeree.nl en zie wat er bij ons zoal kan. Ook kunt u hier onze meerdere brochures downloaden. U kunt zich hier abonneren op onze nieuwsbrief welke regelmatig per mail verstuurd wordt welk.

Chaletbouw Goeree bouwt voor de laagste chaletbouw prijzen van Nederland.

Meer weten over onze chaletbouw prijzen?

Dieselstraat 4
8263 AE Kampen

Neem contact met ons op

Mobiel: +31651771919
Email: info@chaletbouwgoeree.nl
KVK nummer: 68137834


Heeft u een vraag aan ons? Stelt u hem gerust middels onderstaand contactformulier.