houten chalet kopen

Houten chalet kopen

Gaat u een houten chalet kopen? dan gaan wij, als prijsbewuste Nederlanders echt niet over 1 nacht ijs. Voor wij een houten chalet kopen is het zeker van belang bij wie en waar we dat gaan doen en waar we een houten chalet laten bouwen

Een houten chalet binnen handbereik.

Wilde u altijd al een houten chalet kopen? Dan kunt u bij ons terecht. Wij bouwen uw droomchalet geheel op maat en in iedere gewenste uitvoering. Een houten chalet kopen is meer dan alleen de aanschaf. Ieder houten chalet wat u gaat kopen is maatwerk en moet voldoen aan uw specifieke wensen en eisen. Chaletbouw Goeree is daarom de uitgelezen partner waar u met een gerust hart uw houten chalet kunt laten bouwen en kopen.

Een houten chalet kopen is een kwestie van vertrouwen

Bij Chaletbouw Goeree in Kampen bouwen wij al meer dan 25 jaar houten chalets. Wij bouwen chalets in vele modellen in vele maten en uitvoeringen. Bij ons bepaalt u de indeling en uitvoering.  Daarom is ieder houten chalet wat onze chaletbouw fabriek verlaten heeft een uniek product. Ook is het altijd mogelijk om tijdens de bouw van uw houten chalet de vorderingen op de voet te volgen.

Ieder houten chalet wat u bij ons gaat kopen wordt vervaardigd door eerste klas vakmensen

Een houten chalet kopen en de begeleiding

Gaat u bij ons een houten chalet kopen dan is uw houten chalet bij ons in veilige handen wat betreft chalet transport en verdere zaken en gaan wij niet eerder weg voordat uw houten chalet helemaal naar uw zin is afgeleverd. Alle contacten met alle betrokkenen zoals camping eigenaren, kraanbedrijven en rederijen verzorgen wij, dus nooit geen onaangename verrassingen of teleurstellingen achteraf.

Kortom  Chaletbouw Goeree verzorgt en begeleid de bouw van uw houten chalet van tekentafel tot en met de aflevering. Ook wat betreft de aftersales kennen wij als geen ander het belang van tevreden klanten. Dus een houten chalet kopen doet u bij Chaletbouw Goeree.

Houten chalet kopen en de mogelijkheden

Chaletbouw Goeree dat is meer dan 30 jaar ervaring in chaletbouw.

Kom gerust eens langs en laat u zich overtuigen van de talloze mogelijkheden die Chaletbouw Goeree u kan bieden.
Gaat u een houten chalet kopen? Kom gerust bij ons langs of plan een afspraak in middels ons contactformulier. Wij kunnen u dan alles vertellen wat het inhoud wanneer u een houten chalet gaat kopen en waar u zeker rekening mee moet houden.

Chaletbouw Goeree op het internet.

Bezoek ook zeker deze website omdat wij u daar alles tonen wat met het kopen van een houten chalet te maken heeft. Hier kunt u indien u dat wenst onze uitgebreide catalogus en prijslijst downloaden maar u kunt zich hier ook inschrijven op onze nieuwsbrief die periodiek verschijnt. Hierin houden wij u op de hoogte over van alles wat met Chaletbouw Goeree stacaravan en houten chaletbouw en haar producten te maken heeft.

Natuurlijk is ook Chaletbouw Goeree chaletbouw ruim vertegenwoordigd en te volgen op de diverse social media kanalen zoals facebook, twitter, youtube en pinterest.

Gaat u een houten chalet kopen kunt u ons ook bellen op nr. 0651771919 voor het maken van een afspraak.

Waar kunt u ons vinden

Dieselstraat 4
8263 AE Kampen

Neem contact met ons op

Mobiel: +31651771919
Email: info@chaletbouwgoeree.nl
KVK nummer: 68137834


Heeft u een vraag aan ons? Stelt u hem gerust middels onderstaand contactformulier.