Telefoon: +31187700218
Mobiel: +31651771919
Email: info@chaletbouwgoeree.nl
KVK nummer: 68137834

Chaletbouw Goeree
Spoorstraat 41
8271 RG IJsselmuiden
Overijssel

 

Chalet financiering in optima forma

Uw chalet financiering volgens het chalet dreams concept.

Uw nieuwe chalet is per maand, véél voordeliger dan u denkt! bij een chalet financiering op maat bij chaletdreams

 
chalet financiering op maat

Investering

U bent een echte natuurliefhebber en zou niets liever willen dan verschillende keren per jaar te genieten van buiten zijn en genieten van uw eigen chalet.

Investering

Dat betekent dat u nu overweegt een investering te doen in een prachtig chalet welke precies bij uw wensen past. Alleen wilt u ook op termijn over voldoende financiële middelen beschikken om in de toekomst uw vervangingswensen mogelijk te maken. Denk daarbij bijvoorbeeld aan een ruimer of luxer chalet.

Chalet dreams concept

Het ChaletDreams Concept is juist daarvoor bedoeld. Met dit concept kunt u de volledige investering in uw chalet, inclusief inrichting, van u laten overnemen tot maximaal €75.000,-

Zelf invulling geven aan aflossing en looptijd

Uiteraard mag u ook een deel van de investering zelf doen, maar dat is absoluut geen “must”. Chaletbouw Goeree brengt u in contact met de juiste mensen

Vervolgens wordt samen met u overlegd wat de verwachte periode van gebruik is, en hoeveel geld u tegen het einde van deze periode weer tot uw beschikking wilt hebben voor de vervangingswensen.

Op basis hiervan wordt er samen met u uitgerekend welk bedrag er maandelijks gereserveerd dient te worden om uw toekomstige vervangingswensen mogelijk te maken, plus het bedrag dat iedere maand aan rente berekend wordt omdat (een deel van) de investering in een chalet van u is overgenomen.

Hoeveel kan ik financieren?

Komt het even niet uit of wilt u van uw spaargeld kunnen blijven genieten?

U kunt nu uw nieuwe chalet laten financieren tot een bedrag van €75.000,-

Meer info over het chalet drems concept? Hier kunt u doorklikken naar de site van finanplaza voor een chaletfinanciering op maat

Is er te overleggen over het te financieren bedrag en aflossing?
Natuurlijk wordt met u overlegd wat de looptijd gaat worden en welk bedrag er aan het einde van de rit beschikbaar moet zijn voor eventuele vervangingswensen.

Waar kunt u ons vinden

Dieselstraat 4
8263 AE Kampen

Neem contact met ons op

Mobiel: +31651771919
Email: info@chaletbouwgoeree.nl
KVK nummer: 68137834


Heeft u een vraag aan ons?
Stelt u hem gerust middels onderstaand contactformulier.