Wilt u uw eigen chalet laten bouwen?

Mobiel: +31651771919
Email: info@chaletbouwgoeree.nl
KVK nummer: 68137834

Chaletbouw Goeree
Dieselstraat4
8263 AE Kampen
Zuid Holland


chaletbouw fabriek en keuken in chalet

Chaletbouw fabriek Chaletbouw Goeree staat in Kampen. Daar bouwen wij onze modellen  chalets op maat en geheel naar wens van de klant. Zeer flexibel zijn wij ten aanzien van maten en uitvoeringen.

Heeft u er weleens over nagedacht een chalet te laten bouwen voor een beperkt budget maar wel met de mogelijk uw eigen smaak er helemaal op los te laten?

Ieder chalet uit onze chaletbouw fabriek; een uniek product.

Ieder chalet is daar door uniek en geheel aan te passen naar uw wensen en eisen. Eindeloos variëren ten aanzien van materialen en kleuren maken Chaletbouw Goeree uniek.

Ook onze service en aftersales vergeten wij niet. Dit alles staat garant voor een probleemloos gebruik van uw chalet voor vele jaren.

Wij hopen u snel bij ons te mogen begroeten op onze chaletbouw fabriek in Kampen. Mocht u met vragen zitten kunt u natuurlijk ook deze stellen per telefoon of middels ons contactformulier.

chaletbouw fabriek Chaletbouw Goeree

Chaletbouw fabriek waar uw keuzes centraal staan

Binnen de chaletbouw fabriek van Chaletbouw Goeree is het gebleken dat wij chalets bouwen, niet alleen binnen een ieders budget maar ook geheel naar uw persoonlijke smaak.

Zowel in indelingen, kleuren, designs en materialen kunnen wij u een grote verscheidenheid tonen zodat wij samen komen tot het chalet waar u al jaren van gedroomd heeft.

Binnen onze fabriek hebben wij dus de mogelijkheid om een chalet te bouwen wat 'custom" made is. U heeft dus een chalet wat u bij ons laat bouwen waarvan er geen tweede is.

Chaletbouw fabriek van chaletbouw goeree
chaletbouw fabriek van Chaletbouw Goeree

Van Chaletbouw fabriek naar eindbestemming.

Onderstaande video geeft u een perfecte indruk van hoe wij binnen onze chaletbouw fabriek te werk gaan.
Van onderstel tot compleet chalet tot aflevering en plaatsing op het door u gewenste perceel. Wij wensen u veel kijkplezier.

Bent u op zoek naar een bedrijf dat voor u een nieuw chalet kan samenstellen? Wilt u een nieuw chalet volgens al uw wensen en eisen laten bouwen? Een chalet op maat laten maken? Dan bent u bij Chaletbouw Goeree aan het juiste adres!

Wij maken nieuwe chalets op maat en bezorgen deze door heel Nederland! Onze chaletbouwers gaan graag aan de slag om voor u een chalet op maat te bouwen, die voldoet aan al uw wensen en eisen. Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden bij Chaletbouw Goeree?

Van fabriek naar uw bestemming

Chaletbouw Goeree is gevestigd in Kampen en heeft al ruim 30 jaar ervaring in het bouwen van chalets en stacaravans. In onze chaletbouwfabriek maken wij alle chalets compleet op maat en geheel naar wens van de klant. Ieder chalet dat wordt gemaakt in onze fabriek, is daarom uniek en geheel aan te passen naar uw persoonlijke wensen en eisen. Voordat onze chaletbouwers beginnen met bouwen, worden al uw wensen en eisen doorgesproken. U kunt bijvoorbeeld eindeloos variëren ten aanzien van maten, materialen, indelingen en kleuren. U kunt uw chalet laten samenstellen aan de hand van talloze voorbeelden.

Bij Chaletbouw Goeree is de klant altijd koning en werken wij altijd geheel naar de wens van de klant! Wanneer uw wensen en eisen compleet in kaart zijn gebracht, gaan onze chaletbouwers aan de slag om uw nieuwe chalet op maat te bouwen. Wanneer u volledig tevreden bent, wordt uw nieuwe chalet op uw bestemming door heel Nederland afgeleverd!

Uw eigen unieke chalet laten bouwen

Omdat wij nieuwe chalets op maat en naar wens van de klant maken, zijn alle chalets die wij bouwen geheel uniek en persoonlijk. Daarnaast werken wij altijd met hoge kwaliteit aan materialen en staat onze service garant voor een probleemloos gebruik van uw chalet voor vele jaren! Wanneer u bij Chaletbouw Goeree een chalet op maat laat bouwen, werken wij geheel naar uw persoonlijke smaak én binnen uw budget.

Heeft u altijd al gedroomd van een eigen chalet? Een chalet die precies voldoet aan uw verwachtingen? Bij Chaletbouw Goeree kunt u uw droomchalet op maat laten maken én door heel Nederland laten afleveren!

Vragen of meer informatie?

Heeft u uw droomchalet al in gedachte en wilt u deze laten bouwen? Wij hopen u dan snel bij ons te mogen begroeten om al uw wensen en eisen te bespreken. Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op per telefoon of middels ons contactformulier. Wij helpen u graag!

Direct bellen

Waar kunt u onze chaletbouw fabriek vinden?

Dieselstraat 4
8263 AE Kampen

Neem contact met ons op

Mobiel: +31651771919
Email: info@chaletbouwgoeree.nl
KVK nummer: 68137834


Heeft u een vraag aan ons? Stelt u hem gerust middels onderstaand contactformulier.