Chalet transport

Uw nieuwe chalet , transport , plaatsen en stellen.

Alles in vertrouwde handen bij Chaletbouw Goeree

Van tekentafel tot uiteindelijke plaatsing; niets om u zorgen over te hoeven maken. Dat is chaletbouw Goeree, werken met profesionals.

 

Transport

Altijd worden voorafgaande het chalet transport de afspraken gemaakt met de diverse partijen zoals de transporteur, eventueel kraanbedrijf of rederij en zeer belangrijk, de camping eigenaar.

Bereikbaarheid

Het transport kan in sommige gevallen plaats vinden over water, door de lucht maar ook gewoon over de weg. Mocht u ooit twijfelen of uw plek bereikbaar is voor een chalet van Chaletbouw Goeree, neemt u dan contact met ons op, zodat wij kunnen beoordelen in samenspraak met onze “partners” of er mogelijkheden zijn het chalet zo goed en veilig mogelijk op zijn plek te krijgen.

Camping of chaletpark

Een belangrijke, zo niet de belangrijkste, schakel in het geheel is wel de camping eigenaar. Voordat u overgaat tot de aanschaf van een chalet van chaletbouw Goeree is het belangrijk dat u de medewerking van hem heeft. In samenspraak met hem bepaalt u tijdstip en eventueel de route die het chalet transport over de camping moet gaan nemen.

Meer weten over chalet transport?

Wilt u meer weten over het transport van een nieuw chalet naar uw kavel ? Neem dan contact met ons op op telefoonnummer 0651771919 of stel uw vragen middels ons contactformulier.

Chalet transport door Chaletbouw Goeree.

Tijdens het chalet transport is uw chalet in goede handen bij ons. Van te voren bekijken we of alles technisch haalbaar is en of er speciale hulpmiddelen aan te pas moeten komen om uw perceel te bereiken. Vooraf duidelijke afspraken en prijsopgave. Ook dat is Chaletbouw Goeree.

Uw eigen chalet op bestemming afgeleverd?

Droomt u van uw eigen persoonlijke chalet op uw favoriete vakantiebestemming? Ziet u uzelf al zitten in uw nieuwe chalet die geheel naar uw wens en persoonlijke smaak is gemaakt? Wilt u uw chalet op maat laten maken inclusief chalet transport? Dan bent u bij Chaletbouw Goeree aan het juiste adres! Bij Chaletbouw Goeree maken wij nieuwe chalets op maat en verzorgen wij het transport van de chalet door heel Nederland. Wilt u uw droomchalet laten bouwen én op bestemming laten afleveren? Bekijk dan eens de mogelijkheden bij Chaletbouw Goeree!

Chalet transport door heel Nederland!

Chaletbouw Goeree is gevestigd in Kampen. Hier worden alle nieuwe chalets op maat gemaakt voor al onze klanten. Met al ruim 30 jaar aan ervaring in het bouwen van chalets op maat, is de klant bij Chaletbouw Goeree altijd koning! We bespreken al uw wensen en eisen voor uw droomchalet met u en gaan pas aan het werk zodra u helemaal tevreden bent. Wanneer u nieuwe chalet gebouwd is, verzorgen wij ook het transport van de chalet door heel Nederland en zelfs in Duitsland!

Heeft u dus een nieuw chalet door onze vaklieden laten bouwen en wilt u deze gelijk afgeleverd hebben op uw bestemming? Geen probleem! Wij zorgen ervoor dat uw nieuwe chalet zorgvuldig wordt getransporteerd naar uw bestemming.

Voordelige transportkosten

Wanneer is chalet is gebouwd en klaar voor gebruik is, overleggen wij met u waar en wanneer u deze afgeleverd wilt hebben. U hoeft zich namelijk geen zorgen te maken over hoe uw chalet op uw bestemming komt. Wij verzorgen het gehele chalet transport! Naast het bouwen van nieuwe chalets, heeft Chaletbouw Goeree ook ruime ervaring in het transporteren van de nieuwe gemaakte chalets. Zo bent u ervan verzekerd dat uw nieuwe chalet veilig en netjes op uw bestemming wordt afgeleverd.

Vooraf worden duidelijke afspraken met u gemaakt over wanneer en waar uw nieuwe chalet afgeleverd wordt. Omdat de transportkosten kunnen verschillen per chalet, worden ook over de prijsopgave heldere afspraken gemaakt. Zo komt u niet voor onaangename verassingen te staan. Optimale en ideale communicatie richting te klant is voor ons een prioriteit!

Nog vragen voor ons?

Bent u dus op zoek naar goedkoop chalet transport? Wilt u uw nieuwe chalet door ons naar uw bestemming laten transporteren? Of heeft u vragen over de chalet transportkosten? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen of het contactformulier in te vullen. Wij leveren uw droomchalet graag op uw bestemming af!

Direct bellen

Waar kunt u ons vinden

Dieselstraat 4
8263 AE Kampoen

Neem contact met ons op

Telefoon:
Mobiel: +31651771919
Email: info@chaletbouwgoeree.nl
KVK nummer: 68137834


Heeft u een vraag aan ons? Stelt u hem gerust middels onderstaand contactformulier.