Luxe chalet laten bouwen?

Een luxe chalet laten bouwen door Chaletbouw Goeroe

Wilt u uw eigen persoonlijke vakantiehuisje? Of een woning op eigen grond? Dan bent u bij Chaletbouw Goeroe aan het juiste adres. Wij zijn namelijk specialist in het bouwen van maatwerk chalets. Daartoe hebben we de beschikking over onze eigen chaletbouwfabriek, vanuit waar we luxe chalets kunnen bouwen die voldoen aan al uw eisen en wensen. De chalets worden gemaakt van materialen van hoogwaardige kwaliteit en gemonteerd door ervaren vaklieden die weten waar ze mee bezig zijn. Dat zorgt voor luxe en duurzame chalets waar u nog vele jaren plezier van kunt hebben. Wij kunnen een luxe chalet bouwen die volledig aan uw wensen is aangepast. Ook wordt deze op locatie door ons bezorgd. Heeft u vragen, wilt u meer weten over de mogelijkheden of een afspraak maken om uw wensen te bespreken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Een luxe chalet met allerlei voorzieningen

Omdat wij luxe chalets bouwen die voorzien zijn van uitstekende isolatie kan een chalet van Chaletbouw Goeroe het hele jaar door gebruikt worden. Zo kunt u tijdens alle seizoenen lekker op uw favoriete vakantiebestemming verblijven. Tevens brengen wij diverse andere luxe voorzieningen aan in de chalet, met onder meer:

  • Ventilatieroosters bij bijna alle ramen;
  • Een badkamer met een toilet en wastafel, alsmede een doucheruimte met een hardglazen deur van veiligheidsglas;
  • Vinyl behang;
  • Een keuken voorzien van alle gemakken;
  • Voldoende kastruimte;
  • Een luxe schuifkast in één van de slaapkamers;
  • Bedden;
  • Dakpan profielplaten op de daken;
  • Voldoende stopcontacten;

Benieuwd naar de verdere mogelijkheden? Wij bespreken deze graag met u. Neem daarvoor direct vrijblijvend contact op, zodat wij voor u een luxe chalet kunnen bouwen waar u zich thuis in kunt voelen!

Over Chaletbouw Goeroe

Chaletbouw Goeroe is een bedrijf dat al ruim 30 jaar top chalets levert overal in Nederland. Vanuit onze eigen chaletbouwfabriek in Kampen kunnen we luxe chalets bouwen, die precies voldoen aan al uw eisen en voorkeuren. Zo kunt u kiezen uit veschillende materialen, formaten, kleuren en indelingen. Een chalet van Chaletbouw Goeroe is duurzaam, van hoge kwaliteit en ook geschikt voor permanente bewoning. Onder onze service valt ook een uitstekende nazorg. Zo helpen we u ook na de oplevering graag verder met vragen, uitbreidingen of onvolkomenheden.

Ja, ik wil een luxe chalet laten bouwen!

Wilt uw uw eigen luxe chalet laten bouwen en bent u benieuwd naar de mogelijkheden van Chaletbouw Goeroe? Of wilt u een vrijblijvende offerte van ons ontvangen voor een indruk van de prijzen? Wij helpen u graag verder. Neem daarvoor vrijblijvend contact met ons op door ons te bellen op 06-51771919. Ook kunt u het contactformulier invullen.