Luxe chalet kopen?

Een luxe chalet kopen van Chaletbouw Goeroe

Gaat u regelmatig op vakantie naar een bepaalde vakantiebestemming en zou u daar wel willen verblijven in uw eigen chalet? Of beschikt u over een stuk eigen grond waar u een chalet voor wilt laten bouwen? Dan bent u bij Chaletbouw Goeroe op de goede plek beland! Bij ons kunt u een luxe chalet kopen die gebouwd wordt op basis van uw specifieke wensen en voorkeuren. Wij hebben de beschikking over onze eigen chaletbouwfabriek. Dat stelt ons in staat om maatwerk te leveren. Chalets van Chaletbouw Goeroe worden gebouwd met eersteklas materialen, door vaklieden met veel expertise. Onze chalets zijn duurzaam, waardoor deze lang mee gaan. Ze worden door ons bezorgd op een locatie naar keuze. Wilt u een luxe chalet kopen en bent u benieuwd naar de prijzen die wij hanteren? Of heeft u verdere vragen? Neem direct vrijblijvend contact op, wij staan u graag te woord!

Voorzien van allerlei luxe voorzieningen!

Bij Chaletbouw Goeroe kunt u een luxe chalet kopen die tijdens ieder seizoen bewoonbaar is. Wij brengen namelijk een uitstekende isolatie aan, zodat de chalet ook te gebruiken is tijdens de koudere maanden. Daarnaast zijn onze luxe chalets voorzien van diverse andere voorzieningen, waaronder:

  • Ventilatieroosters bij bijna alle ramen;
  • Een badkamer met een toilet en wastafel en doucheruimte;
  • Vinyl behang;
  • Een keuken;
  • Voldoende kastruimte;
  • In de ouders slaapkamer is een schuifkast aanwezig;
  • Bedden;
  • Dakpan profielplaten op de daken;
  • Stopcontacten zijn ruimschoots aanwezig;

Wilt u de mogelijkheden wat betreft aanpassingen op maat bespreken? Neem dan eens contact met ons op, wij vertellen u graag meer. Zo kunnen wij de luxe chalet bouwen waar u zich thuis in kunt voelen!

Over Chaletbouw Goeroe

Al meer dan 30 jaar is Chaletbouw Goeroe dé organisatie om luxe chalets bij te kopen. Wij hebben een chaletbouwfabriek in Stellendom staan, waarmee wij luxe chalets en maatwerk kunnen leveren. U heeft bij ons de mogelijkheid om allerlei aanpassingen door te geven, waardoor de chalet precies aan uw wensen zal voldoen. Zo heeft u onder meer de mogelijkheid om te kiezen uit diverse materialen, formaten, kleuren en indelingen. Naast hoogwaardige service leveren we ook een goede nazorg. Wij staan altijd voor u klaar indien u vragen heeft, verder wil uitbreiden of met onvolkomenheden blijkt te kampen.

Ja, ik wil een luxe chalet kopen!

Zou u graag uw eigen, persoonlijke luxe chalet kopen? Schakel dan Chaletbouw Goeroe in! Neem direct contact met ons op, wij bespreken graag de mogelijkheden met u. Ook kunnen we een afspraak inplannen waarbij we om de tafel gaan om uw wensen op papier te zetten. Op basis daarvan kan vervolgens een offerte worden opgesteld. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 018-7700218 of 06-51771919 of door middel van het online contactformulier.