Luxe chalet gezocht?

Een luxe chalet van Chaletbouw Goeree

Wilt u graag uw eigen luxe chalet laten bouwen? Een persoonlijk vakantiehuisje voor op uw favoriete vakantiebestemming, of op eigen grond? Maak dan kennis met Chaletbouw Goeree! Wij zijn een bedrijf dat gespecialiseerd is in het bouwen van chalets op maat. Wij bouwen graag een luxe chalet voor u dat voldoet aan al uw wensen en voorkeuren. Al de chalets die wij bouwen zijn van hoge kwaliteit en worden vervaardigd in onze eigen chaletbouwfabriek. Wij hebben vaklieden in dienst die de chalets op professionele wijze monteren, waarbij gebruik wordt gemaakt van materialen van de beste kwaliteit. Het resultaat is een duurzaam chalet die nog vele jaren meekan. Chaletbouw Goeroe levert de chalets overal in Nederland op bestemming af. Meer weten over de prijzen of benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact op om verder te informeren!

Uw eigen luxe chalet

Met een luxe chalet van Chaletbouw Goeree kunt u het hele jaar door op uw favoriete vakantiebestemming verblijven. Onze chalets zijn namelijk voorzien van een uitstekende isolatie, waardoor de chalet tijdens elk seizoen bewoond kan worden. Daarnaast is de chalet ook uitgevoerd met diverse andere luxe voorzieningen, zoals:

  • Ventilatieroosters bij de meeste ramen;
  • Een badkamer met een toilet, een doucheruimte met een hardglazen deur van veiligheidsglas, en een wastafel;
  • Vinyl behang;
  • Een keuken met een werkblad, wasemkap, een gaskookplaat met 4 pitten, een spoelbak en een werkkast;
  • Voldoende kastruimte;
  • Een luxe schuifkast in één van de slaapkamers;
  • Bedden;
  • Dakpan profielplaten op de daken;
  • Voldoende stopcontacten;

Wilt u specifieke wensen voor uw luxe chalet met ons bespreken? Neem dan gerust eens contact op! Wij bespreken graag de mogelijkheden met u, zodat u zich direct thuis kunt voelen in uw persoonlijke chalet.

Over Chaletbouw Goeroe

Chaletbouw Goeroe is een organisatie met meer dan 30 jaar ervaring in het bouwen van luxe chalets op maat. Wij hebben onze eigen chaletbouwfabriek, welke gevestigd is in Kampen. Graag maken we voor u uw droomchalet! Daarbij kunnen we rekening houden met al uw wensen, kunt u kiezen uit diverse materialen, indelingen en kleuren. Wij blijven altijd goed op de hoogte van ontwikkelingen en innovaties binnen de bouw, om u altijd een duurzaam chalet van hoge kwaliteit te kunnen leveren. Ook na de levering bieden we u een goede nazorg en staan we voor u klaar voor vragen, uitbreidingen of onvolkomenheden.

Nog vragen? Neem gerust contact op!

Heeft u vragen of opmerkingen over het laten maken van een luxe chalet? Of wilt u een prijsopgave op maat ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over wat we voor u kunnen betekenen. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 06-51771919, of middels het online contactformulier.