Model Haringvliet

Luxe uitstraling voor een redelijke prijs.

Model Haringvliet

Met zijn brede boei boorden, in elke gewenste kleur te krijgen, en overstekend dak straalt dit model de luxe uit die dit model verdiend.

Uiteraard kunnen we in samenspraak met u ook bij dit model weer eindeloos variëren met betrekking tot indeling uitvoering en kleurstelling.

Het model haringvliet laat zien dat een luxe uitziend chalet absoluut niet duur hoeft te zijn en ook na jaren nog, net als alle andere modellen van Chaletbouw Goeree zijn waarde behoudt.

Het model Haringvliet is verkrijgbaar in lengtes tot 12 meter en breedtes tot 4.50 meter (dak)

  • Isolatie geschikt voor 4 jaargetijden

    Al onze modellen dus ook de Haringvliet zijn geisoleerd met steenwol in de wanden en glaswol in de vloeren. Deze isolatie draagt ertoe bij dat u zich het gehele jaar door comfortabel zult voelen in uw nieuwe chalet.

  • Overstekend dak

    De stalen dakpan panelen in combinatie met het overstekende dak vormen samen een zekere bescherming tegen de meest extreme weersinvloeden en vergen nagenoeg geen onderhoud.

  • Comfort binnen

    Natuurlijk zorgen wij er tijdens de bouw al voor dat het gehele chalet voorzien is van voldoende stopcontacten en schakelaars. Uiteraard is het altijd mogelijk om tijdens de bouw daarnaast nog aan uw speciale wensen ten aanzien van aansluitpunten etcetera te voldoen.

Deel dit model op uw facebookpagina om uw vrienden attent te maken op onze producten

Er is al een model Haringvliet voor : €24.500,-*

-----------------------------------------------------
* 8 x 3.60 meter met één slaapkamer

Neem contact met ons op voor meer info over dit model