Chaletbouw Zuid Holland

Chaletbouw in Zuid Holland

Op zoek naar een bedrijf dat gespecialiseerd is in het bouwen van chalets op maat? Dan zit u goed bij Chaletbouw Goeree. Vanuit onze fabriek in Kampen (in Zuid Holland) produceren we op maat gemaakte chalets, geheel op basis van de wensen van de klant. U kunt uw eigen unieke chalet samenstellen, waarbij we u vele mogelijkheden qua kleuren, maten, modellen en indelingen bieden. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden voor chaletbouw op maat met ons te bespreken!

Met ons kunt u alle kanten op ten aanzien van kleuren, maten, indelingen die gebruikt zullen gaan worden voor uw chalet.

Chaletbouw Zuid Holland

Vrijblijvende prijsindicatie ontvangen?

Ook uw eigen unieke chalet laten bouwen? Graag stellen we een scherpe offerte voor u op. Om deze aan te vagen kunt u contact opnemen door het contactformulier in te vullen of te bellen. Wij zijn bereikbaar via de volgende telefoonnummers: 018 7700218 of 06 51771919.

Chaletbouw vanuit onze fabriek in Zuid Holland

Chaletbouw Goeroe beschikt over een eigen fabriek gevestigd in Kampen, . Wij bieden u de mogelijkheid om met een beperkt budget een chalet op maat te laten maken. We beschikken over diverse standaard uitvoeringen en zijn zeer flexibel wat betreft maten en uitvoeringen. Het eindresultaat is een chalet waar er maar één van is. Ook het transport, plaatsen en stellen nemen we graag voor onze rekening.

  • Expert in maatwerk
  • Hoogwaardige materialen
  • Meer dan 30 jaar ervaring
  • 100% kwaliteit en service
  • Veel mogelijkheden
  • Interessante aanbiedingen
  • Inclusief transport en plaatsing

De klant is koning

Een team van echte professionals, dat is waar u bij Chaletbouw Goeroe op kunt rekenen. Wij verzorgen al meer dan 30 jaar chaletbouw vanuit onze fabriek in Kampen. Ons uitgangspunt is altijd hetzelfde geweest: de klant is koning. Dat geldt vanaf de tekentafel tot de plaatsing van de chalet op het perceel. Ook hebben we kwaliteit hoog in het vaandel staan. Om een chalet met een luxe en kwalitatief goede uitstraling op te kunnen leveren gebruiken we enkel materialen van de hoogste kwaliteit. Dat betekent een duurzaam eindresultaat, een chalet waar u vele jaren plezier van zult hebben.

De producten die wij gebruiken voor de bouw van onze chalets garanderen een jarenlang probleemloos gebruik.

Kom in contact!

Meer weten over de mogelijkheden of de prijzen? Graag maken we een afspraak om uw wensen in een vrijblijvend gesprek met u te bespreken. Voor het maken van een afspraak, meer informatie of het aanvragen van een offerte kunt u contact opnemen. Vul het contactformulier op onze website in, of neem telefonisch contact op via  06 51771919..